عروه الوثقی

حضرت امام خمینی (ره): آنها که خواب آمریکا را می‌بینند، خدا بیدارشان کند.

عروه الوثقی

حضرت امام خمینی (ره): آنها که خواب آمریکا را می‌بینند، خدا بیدارشان کند.

اخبار ویژه روزنامه های5اسفند89

 بسمه تعالی

قدس

درخواست کاظم جلالی از وزارت اطلاعات

خبرنگاران- کاظم جلالی سخنگوی کمیسیون سیاست خارجی گفت: وزارت اطلاعات باید هر چه سریعتر حفره های اطلاع رسانی و سایبری جریان فتنه را مسدود کند.

جعل عکس ناشیانه از سوی منافقین

پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)- فرقه منافقین که در تقلب، پرونده سازی دروغین و ایجاد اخبار کذب و جعلی شهره خاص و عام است، این بار هم در جعل ناشیانه ای، عکس آشوبهای فتنه گران در تابستان سال 88 را به جای عکس زمستان امسال جا زد که این دروغ پردازی منافقین با پوشش تابستانی لباس برخی حاضران در این صحنه لو رفت.

ادعای یک مقام سابق لیبی درباره امام موسی صدر

ایسنا- در حالی که بعد از اتفاقات اخیر لیبی خانواده امام موسی صدر بر زنده بودن وی تصریح دارند، عبدالمنعم الهونی یکی از اعضای شورای سابق رهبری انقلاب لیبی در گفتگو با روزنامه الحیات چاپ لندن مدعی شد: امام موسی صدر از شیعیان لبنانی طی سفر مشهورش به لیبی در سال 1978 کشته و در همان سال دفن شده است. وی مدعی شد که امام موسی صدر در این سفر کشته شده و در منطقه سبها در جنوب لیبی دفن شده است.

اظهارات ضد ایرانی کامرون

ایسنا- نخست وزیر انگلیس مدعی شد که کشورش اجازه نخواهد داد ایران «یک سایه هسته ای» را بر فراز خاورمیانه بیندازد. به گزارش روزنامه جوییش کرانیکل، کامرون با متهم کردن ایران به دخالت در امور همسایگان گفت که این مسأله را نخواهد پذیرفت.

پیش بینی داوود احمدی نژاد از فتنه بعدی

خبر آنلاین - داوود احمدی نژاد مشاور و بازرس ویژه ریاست جمهوری در اظهاراتی گفت: بعضی از اعضای انجمن حجتیه که اکنون به «راه حقیقت» تغییر نام داده اند، جریان فتنه آینده را خلق می کنند. این جریان درصدد این است که کشور را دچار تزلزل کرده و با افراد مبتذل ارتباط برقرار کند.

مطهری: نباید برای هاشمی تعیین تکلیف کرد

ایلنا - علی مطهری نماینده تهران در مجلس با دفاع از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت که مواضع وی روشن است و نباید برای وی تعیین تکلیف کرد. وی در پاسخ به سؤالی درباره تلاش برخی جریانات در جهت حذف هاشمی رفسنجانی گفت: این افراد قادر به حذف هاشمی نیستند.

مشایی: اگر چیزی فهمیده نشود، وجود ندارد!

جهان - رئیس دفتر رئیس جمهور در نخستین کنگره ملی روانشناسان و مشاوران ایران گفت: قیمت عرش و دستگاه الهی به ازای فهم است. اگر چیزی فهم نمی شود، مابه ازاء ندارد. جنس همه ارزشها با سنجش است. تمام کمالات اگر امکان سنجش نداشته باشند کمال بودنشان زیر سؤال است.

اعتراف حلقه لندن به شکست فتنه گران

جوان آنلاین - پس از آشوب صهیونیستی 25 بهمن و شکست ضد انقلاب در این روز، نماینده ای ویژه از سوی آمریکا به لندن اعزام شده و دیداری را با اعضای حلقه لندن جریان ضد انقلاب برگزار کرده است.گفته می شود در این جلسه به گزارشهای مربوط به آشوبهای 25 بهمن پرداخته شده و تلاشهای این حلقه علیه ایران مورد بررسی قرار گرفته است. در همین زمینه شنیده شده در این جلسه اعضای حلقه لندن با بیان ناامیدیهای خود در به ثمر ننشستن برنامه هایشان برای مقابله با ایران، شکست خود را رسماً اعلام کرده و تنها گزینه های موجود را ایجاد ناآرامیهای مسلحانه و همچنین حمله نظامی علیه ایران عنوان کرده اند.

حسن عباسی: کاندیداتوری مشایی مسأله درجه 4 است

رجا-حسن عباسی رئیس مرکز بررسیهای دکترینال در جمع اعضای جامعه اسلامی دانشجویان گیلان در پاسخ به سؤال دانشجویی که از وی پرسید آیا مشایی برای دوره ریاست جمهوری آینده کاندیدا می شود یا خیر، گفت: این مسأله کاندیداتوری مشایی برای ریاست جمهوری شایعه است. وی، کاندیداتوری مشایی برای رئیس جمهوری را مسأله درجه سوم و چهارم دانست.

رد پای بهائیت در بازار نشر ایران

تابناک- پس از انتشار دایرَ المعارف «ایرانیکا» توسط «احسان یارشاطر» در آمریکا، به تازگی دانش نامه «دانش گستر» در 81 جلد با حمایت یکی از بهاییان شناخته شده منتشر و روانه بازار نشر شده است.

ادامه تحرکات 6 کشور اروپایی علیه ایران

عصر ایران- 6 کشور اروپایی خواستار اعمال تحریم های حقوق بشری علیه ایران شده اند. یک دیپلمات اروپایی به خبرگزاری فرانسه گفت که 6 کشور اروپایی پیشنهاد داده اند تا در نشست ماه آینده وزیران خارجه این اتحادیه، تحریم ناقضان حقوق بشر در ایران از سوی این اتحادیه در دستور کار قرار گیرد. در طرح این 6 کشور اروپایی افرادی همچون قضات و بازپرسها که به ادعای آنان حقوق بشر را در ایران نقض می کنند، هدف قرار خواهند گرفت.

السد قطر: تهران امنیت ندارد، محل بازی را تغییر دهید!

تابناک - تیم السد قطر اولین حریف استقلال تهران در لیگ قهرمانان آسیاکه طبق برنامه باید در روز اول مارچ یعنی 10 اسفند در ورزشگاه آزادی به مصاف استقلال ایران برود خواستار آن شد که مکان این بازی تغییر کند. باشگاه قطری در ادعایی عجیب دلیل درخواست خود را ناامنیهای اخیر در پایتخت ایران عنوان کرده است.

کیهان

ما و اونا، دارن ما رو گول می زنن! (خبر ویژه)

به محاق رفتن بی سر و صدای دو تن از فتنه گران ورشکسته، باعث رواج تحلیل های جالب در عرصه فضای مجازی شد.

پایگاه اینترنتی خودنویس وابسته به گروهی از اپوزیسیون خارج نشین با اشاره به وضعیت جدید موسوی و کروبی، مطلب طنزی را منتشر کرد که در آن آمده است «در صورت دستگیری و محاکمه موسوی و کروبی، چه می کنید؟... کاربران بالاترین: یک موضوع داغ می زنیم و به لینک های هم آن قدر رای می دهیم تا داغ شوند... عمو محسن(سازگارا) در یوتیوب: 3432 موضوع مطرح می شود که به جز یکی، همه درباره دستگیری سران جنبش است... شورای هماهنگی راه سبز: از حالا تا فردا صبح هر 20 دقیقه یک بار فراخوان می دهیم تا 6 ماه دیگر حرکت کنیم!... کیهان: نفس ک...ش! ... جرس: خودنویس! مثل این که قرار شد راجع به این مورد صحبت نکنید، بی خیال شو، مسئولیت دارد.

«بالاترین» هم این گونه نوشته است «چند حالت ممکنه: 1- داریم خودمونو گول می زنیم 2- دارن گولمون می زنن 3- داریم گولشون می زنیم 4- ما اونا رو و اونا ما رو دارن گول می زنن که می گفتند وای اگه کروبی یا موسوی رو بگیرن ایران قیامت میشه. الان اسم این وضعیت رو چی می ذاریم؟

در مقابل یکی دیگر از همکاران بالاترین معتقد است: این خط و این نشان. موسوی و کروبی دستگیر نخواهند شد، دلیلش هم این است که رژیم نیازی به این کار ندارد. حداکثر این است که چند بیانیه دیگر هم صادر می شود و آب از آب تکان نمی خورد.

یک بالاترینی دیگر نقطه ضعف خاتمی را در وضعیت بغرنج فتنه گران نشانه رفته و می نویسد: آقای خاتمی! با وضعی که پیش آمده با کدام منطق سکوت کرده ای؟ در تظاهرات 25 بهمن که هم مجمع روحانیون و هم مشارکت و مجاهدین از حرکت حمایت کردند. حالا درباره وضعیت موسوی و کروبی چرا سکوت کرده ای. دیگه منتظر چی هستی.

زد و بند امیر بحرین با اسرائیل (خبر ویژه)

امیر و مقامات بحرینی پیش از انقلاب اخیر مردم، روابط گسترده ای با رژیم صهیونیستی برقرار کرده بودند.

شبکه المنار به نقل از ویکی لیکس فاش کرد خالدبن حمد آل خلیفه وزیر امور خارجه بحرین از آمادگی خود برای ملاقات با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به محض تصدی سمتش خبر داده بود. بن حمد آل خلیفه همچنین برای ملاقات با دیگر مقامات صهیونیستی به بهانه پیشبرد روند صلح نیز اعلام آمادگی کرده بود.

به گزارش خبرگزاری قدس، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» به وجود روابط محرمانه در سطح عالی بین منامه و تل آویو در طول چند سال اخیر را مورد توجه قرار داده و یادآور شده که مقامات عالی رتبه دو طرف بارها در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در اروپا با یکدیگر ملاقات کرده اند. تقویت روابط تا حدی است که شاه بحرین یک زن یهودی را به عنوان سفیر این کشور در آمریکا منصوب کرد.

این روزنامه صهیونیستی همچنین می نویسد: وزیر امور خارجه بحرین روابط محکمی با تزیپی لیونی رئیس حزب کادیما در اسرائیل دارد و اوج این روابط از زمانی است که لیونی سمت وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی را در اختیار گرفت. بعد از این که اخبار مربوط به ملاقات لیونی و بن حمد آل خلیفه در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در اکتبر سال 2007 درز کرد وی به شدت از اهمیت این ملاقات ها دفاع کرد. مکاتبات محرمانه همچنین حاکی از آن است که طرف بحرینی عطش زیادی برای ادامه روابط داشته است.

در همین راستا همچنین گفته می شود ولیعهد بحرین سلمان بن حمد آل خلیفه در تاریخ شانزدهم ژوئیه سال دو هزار و نه مقاله ای را در روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» تحت عنوان «عرب ها باید با اسرائیل گفتگو کنند» منتشر کرد و در آن از حکام عرب خواست طرح ابتکار صلح عربی را زنده کنند. وی در این مقاله حتی پا را فراتر نهاد و در لحنی انتقادآمیز نوشت: اعراب متأسفانه به اندازه کافی برای تقویت روابط با اسرائیل تلاش نمی کنند.

فردای انتشار این مقاله سفیر آمریکا در منامه با خالدبن حمد آل خلیفه ملاقات کرد. آل خلیفه در این دیدار برای تجدید روابط با حکومت نتانیاهو ابراز آمادگی کرد و گفت: در صورتی که اسرائیل قدم پیش بگذارد بحرین آماده است در چارچوب همایش های بین المللی با مقامات اسرائیلی دیدار و گفتگوی مستقیم چهره به چهره داشته باشد.

بی بی سی: افق استراتژی ایران تا مدیترانه گسترش یافته است (خبر ویژه)

عبور دو رزمناو ایرانی از کانال سوئز برای شرکت در رزمایش نظامی مشترک با سوریه همچنان در کانون توجه رسانه ها و محافل جهانی است.

شبکه دولتی انگلیس (بی بی سی) در تحلیل این اتفاق تاکید کرد: گذر دو کشتی نظامی از کانال سوئز نشانه دیگری از گسترش افق استراتژیک ایران است. این موضوع سوالات بسیار دشواری را برای آمریکا و اسرائیل برمی انگیزد و روشن است که اقدام ایران پاسخی مستقیم به ناآرامی های جاری در خاورمیانه است.

تنها واکنشی که دولت آمریکا توانست به اقدام غافلگیرکننده ایران نشان دهد، اظهار بی فروغ سخنگوی وزارت خارجه بود. به گزارش رادیو فردا، فیلیپ کراولی گفت: ما تحرک ناوهای ایرانی در مدیترانه را به دقت زیرنظر داریم.

اما سیلوان شالوم معاون نتانیاهو در واکنش به عبور دو ناو جنگی ایران از کانال سوئز گفت: این حرکت بخشی از کوشش ایران است تا به غرب نشان دهد رهبری جدید خاورمیانه با چه کسی است.

او همچنین گفت: جهان غرب در طرفداری از هم پیمانان خود شکست خورده است. ایران نقش فعالی در دگرگونی های جدید منطقه ایفا می کند و از این تحولات بهره برداری می نماید.

خبرگزاری ان تی وی آلمان نیز معتقد است: اسرائیل با نگرانی تحولات منطقه را که توأم با افزایش قدرت ایران بوده، دنبال می کند. عبور کشتی های جنگی ایران از کانال سوئز، نشانه ای از این افزایش قدرت ایران در منطقه است. با سقوط مبارک در مصر، یک تضمین مهم برای ثبات و امنیت اسرائیل از بین رفته است.

یک مقام عالی رتبه اسرائیل هم که نمی خواست نامش فاش شود به روزنامه «یدیعوت آحارونوت» گفت؛ براساس توافقنامه های بین المللی ایران حق عبور از کانال سوئز را دارد، ولی دولت حسنی مبارک به منظور حفظ ثبات منطقه تاکنون مانع از عبور کشتی های جنگی ایران می شده است.

هرچه اپوزیسیون بیچاره است آمریکا بدبخت تر است (خبر ویژه)

چرا آمریکا و غرب با وجود حمایت گسترده از اپوزیسیون، ناتوان از اثرگذاری بر تحولات ایران است؟

محمد تهوری از همکاران فراری نشریات زنجیره ای که به همراه همسرش فاطمه حقیقت جو در آمریکا زندگی می کند، در پاسخ به پرسش فوق، ضمن این که از مداخله خارجی دفاع می کرد نوشت: اپوزیسیون ایران از پتانسیل نقش آفرینی آمریکا محروم است. ضعف عنصر خارجی در حمایت از اپوزیسیون دلایلی دارد از جمله این که روابط دیپلماتیک ایران با آمریکا کاملا قطع است و بنابراین اپوزیسیون شانس برخورداری از فشار سیاسی آمریکا بر ایران را ندارد. به همین دلیل هم آمریکا در قبال ایران دست بسته و کم رمق حرکت می کند. کشورهای اروپایی هم توانایی تاثیرگذاری چندانی بر دولت ایران ندارند.

وی ادامه می دهد: ایران هنوز عضو سازمان تجارت جهانی نشده و بنابراین مکلف به هماهنگ کردن خود با نظام اقتصاد بین الملل نیست. بنابراین مجاری اعمال فشار اقتصادی به ایران جهت تغییر رفتار آن هم تا حدود زیادی مسدود است. از آن سو، نفت ایران، یک گوهر در چرخه تامین انرژی دنیاست و چشم پوشی از این گوهر در دنیا آسان نیست.

وی افزود: علاوه بر موارد فوق الذکر، دولت ایران در طول سی سال گذشته چنان هوشمندانه هرگونه همکاری با خارج را به امری مذموم تبدیل کرده که حتی لیبرال ترین چهره های اپوزیسیون در نزدیکی [علنی] با عناصر تعیین کننده و کلیدی [خارجی] دچار تردید و شک می شوند، چه رسد به همکاری مشترک در دوره گذار. ختم کلام اینکه کماکان ضعف عنصر بیرونی به طور جدی باقی است و از این رو حاکمیت در سرکوب اپوزیسیون ذره ای عقب نشینی نکرده است. ترمیم این ضعف عنصر بیرونی، ضرورتی اجتناب -ناپذیر است.

این مهره فراری و همکار موسسات بدنام آمریکایی اگرچه تهور فراوانی در دعوت به همکاری با بیگانگان به خرج داده اما توضیح نمی دهد اپوزیسیون ورشکسته که قرار است به خارج تکیه کند، چگونه می تواند «ضعف مفرط عنصر بیرونی» را برطرف کند.

 ضدیت کاخ سفید با انقلاب ها باعث شرمندگی اپوزیسیون جمهوری اسلامی است (خبر ویژه)

آنچه در کشورهای خاورمیانه در حال رخ دادن است، کام آمریکا را هرگز شیرین نخواهد کرد و آمریکا معلوم نیست تا کی بتواند غول انقلاب ها را در بطری نگه دارد.

«اخبار روز» وابسته به گروهک اتحاد جمهوری خواهان و گروهک فدائیان خلق، حمایت علنی آمریکا از اپوزیسیون جمهوری اسلامی را خلاف مصلحت توصیف کرده و در توجیه آن نوشت: سیاست «خاورمیانه بزرگ» که در زمان جرج بوش، با لشکرکشی به منطقه شروع شد، اینک با شیوه های ارزان تر، متناسب با بحران اقتصادی آمریکا، با ابزار نرم و یاری گرفتن از «فیس بوک» و «تویتر»، دنبال می شود. ولی آیا می شود در بطری انقلاب را برای همیشه آنچنان زیر شست نگاه داشت که فقط نعره غول بیرون آید و خودش در شیشه بماند؟ آنچه مشخص است این است که آمریکا در شرایطی سعی در حفظ ابتکار عمل دارد که در ضعیف ترین موقعیت دوران ابرقدرتی اش به سر می برد. قدرت های بزرگ، به هنگام ضعف است که «ریسک» و در نتیجه اشتباه می کنند. مانند کاری که شوروی در افغانستان و نئوکان ها در عراق و افغانستان کردند. با این پس زمینه ها، مشکل بتوان باور کرد که سیاست «دمکراسی تازی» آمریکا، به خواست های رادیکال قطع وابستگی نظامی و استراتژیک با این کشور، فرا نروید و دمکراسی به شیوه «اروپای شرقی»، یعنی آزادی برای فریاد زدن و دسترسی به اینترنت، با شکم خالی، به همراه گوش به فرمانی سیاسی در مقابل آمریکا، جایگزین رژیم های فاسد قبلی شود. امکان ظهور دولت هایی چون حماس در منطقه، در صورت انتخابات واقعاً آزاد، بسیار محتمل تر است تا آنچه کام واشنگتن را شیرین تواند کرد.

این رسانه آنگاه یادآور شده که حتی در آمریکا نیز برخی مشاوران دولت تاکید می کنند حمایت علنی از اپوزیسیون مخالف جمهوری اسلامی به ضرر این جریان خواهد بود و باید از علنی کردن این حمایت برحذر بود.

گفتنی است برای بسیاری از ملت های منطقه نیز جای سؤال است که آمریکا به عنوان دشمن قیام ملت های منطقه و عامل اصلی سرکوب این انقلاب ها، چگونه استثنائا به ایران که می رسد طرفدار جنبش(!؟) و انقلاب - ولو از جنس کاریکاتوری آن- می شود. پاسخ روشن این سؤال البته این است که جریان اپوزیسیون در مقابل جمهوری اسلامی باید همان نقش معارضه ای را در برابر انقلاب اسلامی ایفا کند که مزدورانی چون مبارک و بن علی و ملک عبدالله و محمدرضا پهلوی ایفا کرده اند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد