عروه الوثقی

حضرت امام خمینی (ره): آنها که خواب آمریکا را می‌بینند، خدا بیدارشان کند.

عروه الوثقی

حضرت امام خمینی (ره): آنها که خواب آمریکا را می‌بینند، خدا بیدارشان کند.

اخبارویژه روزنامه های23بهمن89

 

بسمه تعالی

 

 

جمهوری اسلامی

*اخلال در سخنرانی، نصیب سران اصولگرا هم شد. در یک مجلس جشن که به مناسبت شب 22 بهمن در مسجد امام زین العابدین علیه السلام قم برگزار شده بود و دکتر علی لاریجانی، رئیس مجلس به سخنرانی درباره مبانی انقلاب اسلامی پرداخت، برخی تلاش کردند در این جلسه اخلال به وجود آورند. به گزارش خبرنگار "آینده" از قم؛ وی ضمن بحث از وعده خداوند درباره حکومت صالحان در روی زمین انقلاب اسلامی را مصداق این آیه قرآنی دانست و به بحث در این باره ادامه داد. در میان صحبت، جوانی برخاسته و با اعتراض به لاریجانی شروع به صحبت کرد و نظم جلسه را برهم زد. با اینکه مردم او را ساکت کردند، لاریجانی از مردم خواست آرام باشند و گفت این افتخار جمهوری اسلامی است که اگر کسی اعتراض به مسوولی دارد بیان کند و از وی خواست بنشیند و پاسخ سئوال خود را بشنود. اما او گفت که من می‌روم و از سایت‌ها جواب شما را خواهم خواند.

* در راه پیمائی دیروز تهران، یک جریان افراطی و انحرافی با توزیع عکس‌های جعلی از یک دختر در چهار صفحه رنگی و نسبت دادن آن به خانواده یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری سال 88 مرتکب روش‌های خلاف اخلاق شد. توزیع این عکس‌ها که دو هفته قبل توسط یک سایت وابسته به یک جریان رسانه‌ای جعل شده و توسط چند سایت اصولگرا محکوم گردیده بود، موجب واکنش منفی راه پیمایان شد. آنان تأکید کردند این اقدام خلاف اخلاق را در شأن یوم الله 22 بهمن نمی‌دانند و معتقدند در جامعه‌ای که در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی اداره می‌شود تبلیغات علیه مخالفان و حتی دشمنان هم نباید از محدوده اخلاق خارج شود.

کیهان

چه کسی باید عذرخواهی کند؟! (خبر ویژه)

انتقاد روزنامه «کیهان» از گردانندگان «جشنواره فیلم فجر» پیرامون «تجلیل از مسعود کیمیایی» و «صدور مجوز نمایش فیلم های مبتذل» بازتاب های گوناگونی در محافل سیاسی- فرهنگی کشور داشت؛ چنانکه شبکه های ماهواره ای اپوزیسیون برانداز شبکه تلویزیونی VOA- آمریکا- و رسانه های وابسته به «حلقه حاشیه ساز دولت» واکنش های مختلفی به آن نشان دادند. این واکنش ها در حالی است که «کیهان» در خبر ویژه ای به متولیان فرهنگی نسبت به «احیاء شبکه نفوذی و شناخته شده دشمن در عرصه هنر و سینما» هشدار داده و همچنین با تحلیل برخی رخدادهای تاسف آور به اصطلاح هنری مانند برگزاری مراسم «بزرگداشت» برای فیلم سازان مبتذل و کارگردانان آثار اروتیکال (سکسی)، عناصر فرقه ضاله بهائیت، اعضاء شبکه پورزند و...- آن هم در جشن های انقلاب اسلامی- خواهان پایان دادن به این رویه بیمار فرهنگی توسط وزارت ارشاد شد. با این حال، «جواد شمقدری» معاون سینمایی وزیر ارشاد در مصاحبه ای با برنامه «هفت» ضمن دفاع از آثار مبتذل سینمایی، و بی آن که به تلخی آنچه در حوزه مسئولیت وی اتفاق افتاده است، خواهان حلالیت خواستن «کیهان» از کیمیایی شد!

در این میان، سایت «انتخاب» که مدیر پشت صحنه آن به دلیل اتهامات مختلف تحت تعقیب قضایی بوده است، با انتشار فحش نامه ای علیه مدیر مسئول «کیهان» مدعی شد: «دلیل کیهان برای کوبیدن کیمیایی مضحک است؛ مثلا همسر سابق گوگوش!» این نوشته در حالی با استقبال سریع رسانه های ضدانقلاب روبرو شد که اولا «کیهان» نقش «مسعود کیمیایی» را برای فراری دادن این خواننده درباری از ایران به کانادا در سال 1380 یادآوری کرده و به مشارکت گسترده وی با «گوگوش» در برگزاری کنسرت های خارجی اش اشاره کرده بود. گفتنی است رسانه های وابسته به مافیای سینما برای رد گم کردن می گویند رابطه سببی یا نسبی یک نفر با افراد ضدانقلاب نمی تواند نقطه منفی تلقی شود که این نکته مورد تایید کیهان نیز هست ولی مسعود کیمیایی علاوه بر سوابق سوء یاد شده، همراه گوگوش در کنسرت های آنچنانی وی حضور فعال داشته است. ثانیاً کیهان از مسئولان «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» سؤال کرده و می کند که کارنامه این فیلم فارسی ساز مبتذل چه نسبتی با «هنر متعهد و انقلابی» دارد که جشن های هنری انقلاب را با «بزرگداشت» وی آغاز کرده اند و بدتر از آن نه تنها «وزیر ارشاد اسلامی» و «معاون سینمایی» وی به سخنان کیمیایی در افتتاحیه «جشنواره فیلم فجر» در حمایت از یک مجرم امنیتی (جعفر پناهی) اعتراض نکرده اند، بلکه برایش کف زده اند!

اما، رصد رویدادهای فرهنگی- هنری کشور توسط «کیهان» و خصوصاً افشای پشت پرده سیاستگذاری «جشنواره فیلم فجر» فرد حاشیه ساز دولت را با دستپاچگی بی سابقه ای روبرو کرده و باعث سوختن پروژه های وی شده است؛ تا جایی که برخی از فیلم سازان اصولگرا و مسئولان فرهنگی در تماس با «کیهان» اخبار مستندی را از نقش وی در اتفاقات تکان دهنده «جشنواره فیلم فجر» مطرح کردند. براساس این اخبار، اظهارات مسعود کیمیایی با توصیه فرد حاشیه ساز بی ارتباط نبوده است. وی ماه گذشته طی 2 مصاحبه از قوه قضاییه خواستار آزادی «جعفر پناهی» (مجرم امنیتی و فیلم ساز وابسته به فتنه سبز ماسونی) شده بود، اما افشاگری کیهان درباره هویت وابسته «مسعود کیمیایی» این پروژه را نقش بر آب کرد.

گفتنی است اخبار مستند دیگر از ورود یکی از «ایرانیان خارج از کشور» به نام «اسدالله -ن» که در «سینمای هالیوود» چندین فیلم سکسی را کارگردانی کرده است، حکایت دارد و این فرد اکنون نقشی فعال در همایش های هنری ایفا می کند که در روزهای آینده گزارش آن منتشر خواهد شد. پیش از این نیز در «نخستین جشن رسانه های سینمای ایران» مراسم بزرگداشت یکی دیگر از کارگردانان مبتذل زمان طاغوت که به تازگی از آمریکا به ایران آمده، برگزار شد! ... بنابراین، لازم است مسئولان وزارت ارشاد و مخصوصا معاون سینمایی این وزارتخانه از مردم انقلابی ایران به خاطر برگزاری «جشنواره فیلم فجر» با چنین کیفیتی حلالیت بخواهند، نه «روزنامه کیهان» که به تجلیل از فیلمسازان مبتذل و نمایش آثار مستهجن اعتراض کرده است!

اینجا دفتر مرکزی حزب مشارکت است صدای ما را از لندن می شنوید! (خبر ویژه)

اعضای فراری سازمان مجاهدین(انقلاب) و حزب مشارکت پس از یک سال پنهانکاری و فریبکاری، اعتراف کردند که از خارج کشور و تحت نام دو حزب غیرقانونی مذکور فعالیت می کرده اند.

عناصر مذکور در بیانیه ای اعلام کرده اند که «شاخه برون مرزی سازمان مجاهدین انقلاب» را راه اندازی کردند و این در حالی است که نه سازمان یاد شده و نه حزب مشارکت، پس از آغاز اغتشاشات خیابانی دیگر دارای شاخه درون مرزی نیستند. با این حال طی یک سال و نیم گذشته و در حالی که اعضای مرکزیت دو گروهک غیرقانونی مذکور در بازداشت به سر می بردند یا اقدام به افشاگری علیه زد و بندهای مشارکت و مجاهدین کرده بودند، بیانیه های رادیکالی از خارج کشور در سایت ها منتشر می شد که صادرکنندگان آن ادعا می کردند در داخل حضور دارند و مشغول مبارزه چریکی هستند. کسانی چون توفیقی، مزروعی، حقیقت جو، امیر ارجمند(مشاور موسوی و مرتبط با سرویس های جاسوسی بیگانه) و... از جمله افراد حزبی یا ستادی فتنه هستند که در کنار ده ها تن از روزنامه نگاران زنجیره ای به خارج کشور گریخته اند و از آنجا تلاش می کنند «سازمان» فتنه را فعال و سرپا نشان بدهند. این عده در خارج کشور در همکاری کامل با گروهک های نفاق قدیمی تر قرار دارند.

بی بی سی با اشاره به انتشار خبر «فعالیت شاخه برون مرزی سازمان مجاهدین»، از قول «یک فرد نزدیک به اصلاح طلبان در خارج کشور که نخواست نامش فاش شود»، نوشت: اعضای این گروه در چند کشور خارجی به سر می برند و به زودی سخنگوی خود را معرفی می کنند. پیش از این از کسانی چون رهنورد هم خواسته شده به خارج کشور برود.

فارین پالیسی: آمریکا سرمایه گذار اصلی اغتشاش در ایران بود (خبر ویژه)

رنشریه فارین پالیسی نوشت: آمریکا و غرب در اغتشاشات سال 2009 در ایران سرمایه گذاری کرده بودند.

این نشریه با بیان اینکه برخی کشورهای غربی تأمین کننده هزینه های لازم برای آشوب در ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری بودند، تصریح کرد: آمریکا همواره به دنبال برنامه ای برای تحریک گروه های اپوزیسیون علیه جمهوری اسلامی بود و انتخابات ریاست جمهوری سال 2009 این فرصت را ایجاد کرد تا آمریکا سرمایه گذاری لازم برای اغتشاش در ایران را انجام دهد.

تحلیلگر فارین پالیسی در عین حال خاطرنشان کرد: با وجود این سرمایه گذاری ها و اختصاص بودجه های لازم، آمریکا نتوانست به اهداف مورد نظر از این اغتشاش چند ماهه دست یابد و در نهایت جریان اپوزیسیون با ناکامی مواجه شد.

غیر از کمک های مالی سری که به جریان های ضدانقلاب و برانداز پرداخت شده، مراکز رسمی آمریکا بارها گزارش های رسمی درباره اختصاص و اعطای صدها میلیون دلار به گروهک های ضدانقلاب جهت انجام جنگ نرم و کودتای مخملی منتشر کرده اند.

سند تازه از مزدوری بهاءالله و کدیور افندی برای موساد و ام آی 6 (خبر ویژه)

راظهارات یک عضو ارشد اخوان المسلمین که تبدیل به تیتر اول روزنامه کیهان شد، محافل ضدانقلاب را دچار سرگیجه و عصبانیت کرد.

این محافل طی هفته اول قیام مصر تلاش کرده بودند حرکت ملت مصر را اقتصادی و غیراسلامی توصیف کنند و همزمان اخوان المسلمین را جریانی که مخالف تأسیس «حکومت اسلامی» و «جمهوری اسلامی ایران» است، جا بیندازند. این در حالی است که تأسیس حکومت اسلامی و مبارزه با کفار جزو مرامنامه «اخوان » است.

با این حال، اظهارات غافلگیرکننده کمال الهلباوی در برنامه زنده شبکه بی بی سی که تمام رشته های شبکه رسانه ای ضدانقلاب را پنبه کرد، موجی از شوک را در این محافل به وجود آورده است. بلافاصله پس از انتشار مصاحبه «الهلباوی»، مجدداً بی بی سی و رادیو فردا و دویچه وله و رادیو فرانسه و... دهها شبکه و رسانه مشابه تلاش کردند با تحریف مصاحبه، چهره ای سکولار و مخالف ایران از اخوانی ها بتراشند.

در این میان و پس از آن که متن مصاحبه الهلباوی در تیتر اول روزنامه کیهان در سه شنبه هفته گذشته نشست، موجی از خشم و فحاشی را در رسانه های ضدانقلاب برانگیخت. کیهان این تیتر را برای مصاحبه الهلباوی انتخاب کرده بود؛ «با قدردانی از بیانات ولی امر مسلمین اعلام شد- اخوان المسلمین: آرزوی ما تشکیل حکومتی مانند ایران است». این عضو ارشد اخوان المسلمین، از حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان «امام خامنه ای» یاد کرده بود.

به دنبال انتشار این اظهارات روشنگرانه، رسانه های ضد انقلابی واکنش هایی از سر خشم و پرخاش نشان دادند چنان که «جرس» ارگان حلقه لندن و وابسته به زوج مهاجرانی- کدیور ضمن اشاره به سخنان الهلباوی و تیتر اول کیهان نوشت: الهلباوی برای این مداحی از حکومت ایران پول گرفته است چرا که می گوید «من از امام خامنه ای به خاطر مواضعش راجع به مصر تشکر می کنم. این موضعی است که همه مصری ها باید از آن قدردانی کنند و من امیدوارم در مصر نیز دولت خوبی مثل دولت ایران و رئیس جمهور شجاعی نظیر احمدی نژاد سرکار بیاید». او این جملات را گفت و بلافاصله تیتر یک کیهان شد.

مهاجرانی و کدیور ارتباطات گسترده ای با محافل صهیونیستی دارند و کدیور 2 بار به تل آویو سفر کرده است.

این رسانه بدنام که به عنوان پیاده نظام شبکه بی بی سی و سرویس جاسوسی انگلستان عمل می کند و رسماً از انگلیسی ها پول و امکانات دریافت می کند، در واکنشی توأم با سرگیجه، ابتدا سعی کرد انتساب الهلباوی به اخوان المسلمین را انکار کند و سپس اذعان کرد او «دو سال سخنگوی اخوان بوده» و «روابط حسنه ای با اخوان دارد». جرس آنگاه در توضیح بیشتری که دروغ بودن تحلیل ها و خبرهای قبلی شبکه عنکبوت را آشکارتر می سازد، اذعان کرد اعضای اخوان المسلمین پیش از این بارها در جشن های گرامیداشت دهه فجر و ایام پیروزی انقلاب اسلامی در ایران شرکت کرده اند.

جرس آنگاه به اعتبار «کافر همه را به کیش خود پندارد» و از آنجا که کسانی چون مهاجرانی و کدیور در آمریکا و انگلیس هم از توبره و هم از آخور بهره مند می شوند، مدعی شده اخوانی ها از ایران پول می گیرند و هر عکسی که از رهبری و رئیس جمهوری ایران در هر گوشه از دنیا بالا می برند، برای پول گرفتن است! جرس در نهایت این سرگیجه تحلیلی مدعی شده الهلباوی عضو بخش محافظه کار اخوان المسلمین است!

افتضاح اخیر شبکه عنکبوت در حالی است که ارگان وزارت خارجه رژیم صهیونیستی ضمن حمله به اخوان المسلمین نوشت: اخوان المسلمین یک گروه بسیار متعصب ضدیهودی [ضد صهیونیسم] است و در آرم و لوگوی آن نوشته شده «الله غایت ماست، رسول[ص] رهبر ماست، قرآن شریعت ماست، جهاد راه ماست، شهادت در راه خدا بزرگترین امید ماست. الله اکبر». حسن البنا پایه گذار اخوان معتقد بود «طبیعت اسلام آن است که همواره مسلط باشد نه تحت تسلط دیگران. اسلام باید قدرت خویش را در سراسر جهان بسط دهد».

این رسانه صهیونیستی افزود: «محمد بدیع رهبر فعلی اخوان المسلمین می گوید «قصد ما آن است که آمریکا فرو افتد و مؤمنین باید صبور باشند و بدانند که آمریکا در سراشیب نیستی قرار گرفته است. آمریکائیان کفاری هستند که از اخلاق و ارزش های انسانی بی بهره می باشند و بنابراین حاشا که هدایت بشریت به دست آنان سپرده شود». آنها یک گروه تروریستی مانند فدائیان اسلام در ایران هستند که در سال 1981 پرزیدنت انور سادات را به خاطر صلح با اسرائیل به قتل رساندند. حماس شعبه ای از اخوان المسلمین است و می گوید اسرائیل باید نابود شود و یک حکومت اسلامی جایگزین آن گردد.»

ارگان وزارت خارجه اسرائیل یادآور شد: اخوان المسلمین علناً از جنگ حزب الله لبنان علیه اسرائیل جانبداری می کند و در تابستان سال 2006 هنگام جنگ دوم لبنان (جنگ 33 روزه اسرائیل علیه حزب الله)، محمد مهدی عاکف سرکرده روحانی اخوان المسلمین مصر در آن هنگام اعلام داشت که این گروه آماده است برای جنگ با اسرائیل ده هزار سرباز به لبنان بفرستد. آنها می گویند که تنها از راه جهاد و ایثار است که مسلمانان می توانند به مقصود برسند. آنها در راه باطل کردن پیمان صلح مصر و اسرائیل می کوشند و اسرائیل را کیان صهیونیستی که سرزمین های عربی و اسلامی را به تصرف درآورده، معرفی می کنند.

دی سایت: اسرائیل تنها و تنهاتر می شود (خبر ویژه)

«اسرائیل از تکرار انقلاب اسلامی ایران در مصر هراسان است. رژیم حسنی مبارک متحد نزدیک تل آویو است و با سقوط او اسرائیل یک متحد بزرگ را از دست خواهد داد».

نشریه آلمانی دی سایت ضمن درج این خبر نوشت: بدون حسنی مبارک، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل کاملاً در منطقه تنها خواهد شد. اسرائیل از پدید آمدن انقلابی همچون انقلاب اسلامی ایران در مصر هراسان است. قبل از سقوط رژیم شاه درایران در سال 1979 هیچ کس در غرب باور نمی کرد که این رژیم سقوط کند، اما امروز جمهوری اسلامی در ایران حکمفرماست.

به تازگی تلویزیون 10 اسرائیل نیز ضمن گزارشی تأکید کرده بود: قیام مردم مصر، اسرائیلی ها را به فضای سال 1979 و انقلاب اسلامی ایران می برد، سالی که مردم ایران با رهبری روحانیت، رژیم شاه را ساقط کردند. کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا، رژیم شاه را سرمایه استراتژیک واشنگتن برای پیشبرد اهداف خویش در منطقه معرفی می کرد.

همچنین راجر کوهن در روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز حوادث مصر را به انقلاب سال 1979 میلادی در ایران تشبیه کرد و یادآور شد: غرب به شدت از سوراخ انقلاب ایران گزیده شد. امروز دوباره گویا تاریخ از یاد ما رفته است. آمریکا آن زمان برای مدت طولانی به شاه پهلوی چسبیده بود و سپس ایران را از دست داد. بدین ترتیب مصر به تنها ستون نگاه دارنده منافع راهبردی کاخ سفید در خاورمیانه تبدیل شد. بنابراین جای شگفتی نیست اگر آمریکا به شدت می ترسد از اینکه مصر را هم از دست بدهد.

ایران

دیگه چه خبر؟

تلویزیون اسرائیل: انقلاب مصر ما را به سال 57 برد

خبر اول این که شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی تصاویر متعددی از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در بهمن سال 1357 را پخش و قیام مردم مصر را با آن مقایسه کرده است. به گزارش شبکه خبری العالم، گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: انقلاب مصر، رویدادهای انقلاب اسلامی ایران در ۱۹۷۹ را در اذهان ما تداعی می‌کند؛ تصاویری که از تحولات مصر در رسانه‌های جهان پخش می‌شود شباهت بسیاری با تصاویر منتشره از انقلاب اسلامی ایران دارد و در یک کلام تحولات مصر ما را به ایران سال ۱۹۷۹ برد. در این گزارش آمده است: مردم ایران از نظام شاهنشاهی که با تکیه بر ارتش و دستگاه امنیتی رعب انگیز، حاکمیت خود را بر آنها تحمیل کرده بود، به ستوه آمدند و با رهبری روحانیت علیه این نظام پیرو مطلق غرب قیام کردند و این در حالی بود که رئیس جمهور وقت امریکا دولت شاهنشاهی ایران را سرمایه راهبردی بزرگی برای پیشبرد اهداف واشنگتن و متحدانش در منطقه می‌دانست.

رابطه اتحادیه اروپا با ایران را به خطر نیندازید!

خبر دیگر این که دو تن از نمایندگان پارلمان اروپا با ارسال نامه‌ای به وزیر امور خارجه هلند، از وی خواستند که رابطه اتحادیه اروپا با ایران را به خطر نیندازد. ماریچه اسخاکه، نماینده هلندی حزب دموکرات‌ها در پارلمان اروپا و باربارا لوخ بیلر نماینده حزب سبزها در این پارلمان در نامه‌ای به اوری روزنتال وزیر امور خارجه هلند به وی تذکر دادند که مشکلات هلند با ایران را به اتحادیه اروپا تعمیم ندهد. به نوشته روزنامه آلخمین داخبلاد هلند، در این نامه که روز چهارشنبه ارسال شد، آمده است: مشکلات میان لاهه و تهران نباید بر روابط اتحادیه اروپا با ایران تأثیر بگذارد. این دو نماینده پارلمان اتحادیه اروپا از روزنتال خواسته‌اند تا با مسئول سیاست خارجی‌ اتحادیه اروپا همکاری سازنده‌ای داشته باشد.

آموزش خبرنگاری به افغان‌ها توسط ارتش امریکا

با خبر شدیم که کارگاه دیپلماسی عمومی در افغانستان، سربازها و افغان‌ها را برای آموزش شیوه‌های خبرنگاری در راستای اهداف دیپلماسی عمومی امریکا توسط ارتش امریکا گرد هم آورد و به آنها شیوه‌های خبرنگاری در راستای اهداف دیپلماسی عمومی امریکا را آموزش داده است. یکی از این اساتید ستوان یکم، «دیوید گیلسپی»، متخصص رسانه اجتماعی است که جوایز زیادی را در رشته خبرنگاری در امریکا کسب کرده است.

آموزش خبرنگاری به افغان‌ها توسط ارتش امریکا

با خبر شدیم که کارگاه دیپلماسی عمومی در افغانستان، سربازها و افغان‌ها را برای آموزش شیوه‌های خبرنگاری در راستای اهداف دیپلماسی عمومی امریکا توسط ارتش امریکا گرد هم آورد و به آنها شیوه‌های خبرنگاری در راستای اهداف دیپلماسی عمومی امریکا را آموزش داده است. یکی از این اساتید ستوان یکم، «دیوید گیلسپی»، متخصص رسانه اجتماعی است که جوایز زیادی را در رشته خبرنگاری در امریکا کسب کرده است.

اقدام پیشدستانه لندن در قبال احتمال اخراج سفیر انگلیس از تهران

دست آخر این که خبرگزاری رویترز گزارش داد: سازمان پیمان آتلانتیک شمالی قرار است سفیر انگلیس در تهران که عملکرد وی در دخالت در امور داخلی کشورمان بارها مورد انتقاد مردم کشورمان قرار گرفته را به سمت نماینده غیرنظامی جدید خود در کابل منصوب کند. براساس گزارش این خبرگزاری انگلیسی، سایمون گس فروردین سال آینده جایگزین «مارک سدویل»، دیگر انگلیسی خواهد شد که یک سال سمت نمایندگی غیرنظامی ناتو را در کابل داشته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد