عروه الوثقی

حضرت امام خمینی (ره): آنها که خواب آمریکا را می‌بینند، خدا بیدارشان کند.

عروه الوثقی

حضرت امام خمینی (ره): آنها که خواب آمریکا را می‌بینند، خدا بیدارشان کند.

اخبار ویژه برخی روز نامه های 22 اسفند 89

بسمه تعالی 

 

جمهوری اسلامی

*** انکار قتل عیسی مسیح توسط یهودیان، مطلب مهمی است که پاپ بندیکت شانزدهم آنرا در کتاب جدید خود آورده و به همین دلیل انتظار می‌رود جنجال تازه‌ای در چهان برپا شود. رهبر کاتولیک‌های جهان در این کتاب نوشته است: "شخصاً اعتقاد دارم که یهودیان مسیح را به قتل نرساندند." وی با نقل مطالبی از کتاب‌های عهد عتیق و کتاب مقدس مسیحیان رم تاکید می‌کند "در ذات خداوند خشونت وجود ندارد و پیروان مسیح نیز باید همانند خداوند از خشونت علیه خود و دیگران پرهیز کنند." پاپ همچنین معتقد است: اعمال همانند خشونت و زورمداری موجب تضعیف دین شده و نارضایتی خداوند از بندگانش را موجب خواهد شد." خبرگزاری رویترز در گزارشی که درباره این کتاب منتشر کرده نوشته: اولین بار است که یک پاپ به صراحت یهودیان را از اتهام قتل مسیح تبرئه می‌کند. وی قصد دارد با این کار اختلافات پیروان مسیحیت و دین یهود را از بین ببرد.

***یک شبکه گسترده تبلیغ فرقه ضاله بهائیت کشف و اعضای آن دستگیر شدند. به گزارش ایسنا، دادستان عمومی و انقلاب بم با اشاره به دستگیری تعدادی از عناصر فرقه ضاله بهائیت که در پوشش کارهای آموزشی فرهنگی در تعدادی از مهد کودک‌های بم، کرمان و تهران به ترویج و گسترش برنامه‌های خود می‌پرداختند، گفت: قریب به 9 ماه کار اطلاعاتی توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) تا مرحله دستگیری انجام شده است. "محمدرضا سنجری" از نفوذ این گروه در یکی از نشریات محلی استان کرمان خبر داد و گفت: القاء مطالب و دیدگاه‌های فرقه بهائیت در قالب داستان و قصه‌های کودکانه از اقدامات این افراد در نشریه مذکور بوده است. وی افزود: سوءاستفاده تشکیلات بهائیت از فضای بعد از زلزله سال 82 شهرستان بم که نیازمند انجام اقدامات فرهنگی، اجتماعی و آموزشی مختلفی بود، کاملاً محرز است و مسئولین باید با نظارت و حساسیت بیشتر امورات فوق را هدایت و راهبری کنند.

*** تلویزیون لیبی اعلام کرد: علی عبدالله صالح دیکتاتور یمن برای همتای لیبیایی خود نامه‌ای ارسال کرده ولی درباره محتوای نامه خبری منتشر نشده است. از شروع انقلاب مردم لیبی در 28 بهمن سال جاری تاکنون این اولین بار است که رئیس یک کشور عربی برای قذافی نامه می‌فرستد. علی عبدالله صالح خود نیز در معرض سقوط است.

قدس

پارازیت سعودی بر العالم

باشگاه خبرنگاران- «مریم یوسف» فعال سیاسی عربستان گفت که مقامات سعودی پایگاه اطلاع رسانی العالم را فیلتر کرده و با فرستادن امواج پارازیت در دسترسی این شبکه اختلال ایجاد می کنند.

رسوایی یکی دیگر از همپیمانان فرقه رجوی

پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)- «ایوبونه» رئیس سابق سازمان جاسوسی فرانسه به جرم حمایت از گروهک تروریستی منافقین و انتشار کتابی جعلی، ازسوی دادگاه فرانسه محکوم و مجرم شناخته شد.

گلایه سعد حریری از ایران خودرو

ایرنا - سعد حریری نخست وزیر سابق لبنان که در بازدید خود از شرکت ایران خودرو، یک دستگاه خودروی سمند سورن هدیه گرفته بود، در سفر اخیر وزیر بازرگانی ایران به بیروت به هیأت ایرانی به مزاح سراغ خودروی خود را گرفت و گفت: گویا حالا دیگر قصد ندارید هدیه ما را بدهید.

جاسوسی منافقین در بازارچه مرزی مهران

جوان آنلاین - به تازگی سازمان جاسوسی آمریکا(سیا) به استخدام یک گروه 6 نفره از اعضای گروهک تروریستی منافقین در پوشش مترجم اقدام کرده و آنان را به منطقه نظامی بدره منتقل کرده است.این افراد گاه به عنوان تاجر با ایرانیانی که در بازارچه مرزی مهران مشغول داد وستد هستند، ارتباط برقرارکرده و از این طریق به جمع آوری اخبار و اطلاعات از اوضاع داخلی ایران اقدام می کنند.

وقتی مشاور فراری به پرت وپلاگویی می افتد

شبکه ایران - «سیدمجتبی واحدی» که از وی به عنوان یکی از رابطان اصلی شیخ اصلاحات با سرویسهای اطلاعاتی غرب نام برده می شود، در مصاحبه با یک سایت اینترنتی مخالف ایران مدعی شده که مسؤولان ایران به دنبال آسیب زدن به سلامتی کروبی هستند.

رویکرد بانکهای اماراتی به «شرخر»ها

فارس- بانکهای اماراتی که حاصل سالها تلاش ایرانیان را در کشور امارات ضبط کرده اند، اکنون با استخدام شرخر درقالب شرکتهای حقوقی ایرانی به شکار بدهکاران خود در تهران و دیگر شهرهای ایران می پردازند.

حمله شدید بی بی سی به آیةا... هاشمی

باشگاه خبرنگاران - اقدام هوشمندانه آیةا... هاشمی رفسنجانی در انتخابات مجلس خبرگان با خشم و عقده گشایی رسانه های ضد انقلاب روبرو شد. بی بی سی با حمله شدید به وی به خاطر وارد نشدن در سناریوی مورد علاقه دشمنان انقلاب نوشت: سوابق اکبر هاشمی رفسنجانی نشان می دهد که امید بستن به او به عنوان پل پیروزی جنبش سبز، گره زدن بر باد است.

اتهام شاهزاده سعودی به ایران

مهر- «امیر خالد بن طلال» شاهزاده سعودی با اشاره به اعتراضات اخیر مردم این کشور علیه رژیم حاکم، در ادعایی، ایران را مسوول ناآرامیها در عربستان دانست.«امیرخالد» درگفتگو با پایگاه خبری «لجینیات» عربستان ادعا کرد: ایران مانند حزب ا... در لبنان می خواهد عربستان را ساقط کند. آنان این کار را در عراق، یمن و بحرین نیز انجام دادند(! )

مجید انصاری: نمی دانم چرا احمدی نژاد نمی آید

خبر آنلاین - مجید انصاری، عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: هیچ کس نمی داند که آقای احمدی نژاد چرا اصرار به ادامه غیبت هایشان در جلسات مجمع دارند.

نامه فراریها به ربع پهلوی

باشگاه خبرنگاران- برخی از عناصر سلطنت طلب متواری به خارج از کشور و مخالف جمهوری اسلامی ایران، در نامه ای به رضا ربع پهلوی با اذعان به شکست و وجود چند دستگی در بین اپوزوسیون از وی خواستند تا به اصطلاح به وضعیت اسفناک کنونی متواریان فراری خاتمه دهد.

«بی بی سی»، پیش از ترور «فاطمی»، خبرش را خواند!

ایسنا - پریوش سطوت، همسر دکتر فاطمی، وزیر خارجه کابینه دکتر محمد مصدق در مصاحبه ای درباره چگونگی ترور همسرش که به مجروح شدن وی انجامید، گفت: رادیو «بی بی سی»، پیش از اینکه دکتر را با تیر بزنند این موضوع را اعلام کرده بود. پریوش سطوت گفت: در سالگرد ترور «مسعود»(روزنامه نگار)، دکتر به من گفت که من بر سر مزار «مسعود» در شمیران می روم و از شما نیز خواهش می کنم که ساعت 3 بعدازظهر به عنوان همسر من بر سر مزار او حاضر شوی و درست در همان روز و بر سر مزار «مسعود» بود که دکتر هم ترور شد و از همان جا ایشان را به بیمارستان نجمیه بردند. در حالی که رادیو «بی بی سی» پیش از آنکه دکتر را با تیر بزنند این موضوع را اعلام کرده بود.

دستورات جدید «بیت ناعدل» برای فرقه بهائیت

جوان آنلاین- به تازگی بیت العدل اعظم بهائیان در سرزمینهای اشغالی فلسطین دستورالعمل جدیدی را برای اعضای خود صادر کرده است. برابر این دستور محرمانه از سوی بیت العدل اعظم، دعوت عمومی و خانه به خانه جهت تعلیم و دعوت اطفال، نوجوانان و در نهایت والدین آنها به فرقه ضاله بهائیت، در شهرهای بزرگ بعنوان یک امر لازم برای بهائیان، واجب شده است.

کیهان

برای کیهان کار می کنم اما زلزله ژاپن کار من نیست! (خبر ویژه)

شکست کامل محافل ضدانقلاب در خوش خدمتی اخیر به آمریکا و اسرائیل، دور تازه ای از پرخاشگری و افسردگی را در این محافل دامن زده است.

محافل یاد شده که در چارچوب سناریوهای بی محتوا برای 25 بهمن و اول، دهم و هفدهم اسفند جنجال به راه انداخته بودند، اکنون با آشکار شدن بی مایگی این سناریوها یکدیگر را متهم می کنند که نوکر کیهان و ارتش سایبری جمهوری اسلامی و مزدور اطلاعات هستند.

«علیرضا-ر» از عناصر ضدانقلاب فراری که از اتهاماتی از این دست بی نصیب نمانده، با لحنی عصبانی و مستأصل در بالاترین نوشت: من برای کیهان کار می کنم. من اهداف ارتش سایبری را دنبال می کنم. وزارت اطلاعات من را اجیر کرده تا زیرآب جنبش سبز را بزنم. نیک آهنگ کوثر من را تحریک می کند تا هی ایراد و بهانه بگیرم. حسین طائب به من پول داده که طنز بنویسم. یا نه، طبق بازی حال به هم زن اخیر همان ارتش سایبری «نشسته ام اینور دنیا می گویم لنگش کن». من تمام اینها را هستم. من خیلی بیشتر و بدتر از اینها هم هستم. اصلا از وقتی که صرفا برای عشق و حال از ایران زدم بیرون یک جوری شده ام. ولی شمارا به جان مادرتان، به شرفتان، به وجدانتان سه روز مانده به چهارشنبه سوری، من در اینکه تکان خوردن آسمانخراش در ژاپن مهمتر از کار اصلی مان می شود چقدر نقش داشتم؟ تمام نمره ها را من داده ام که بحث اصلی منحرف بشود؟ چرا تکان خوردن آسمانخراش ژاپنی در بالاترین، داغ ترین لینک است؟ شما را به همان شرف و وجدانتان قسم می دهم که به من بگویید که وقتی این چیزها را می بینم چه باید بگویم؟ بگویم آفرین؟ بگویم جنبش در عالی ترین حد ممکن دارد کار می کند؟ چه بگویم که متهم به تمام خط به خط پاراگراف اول نشوم؟ یا نه، اصلا چرا باید که حتما چیزی بگویم؟ مثل دهها و صدها نفر دیگر که همین جا [خارج کشور] جلوی چشمم دارم می بینم بگویم گور پدر اول و آخر همه چیز، اینجا فقط بشینم ببینم از کجا و چطور پول درمی آید و هر وقت هم که لازم شد دستبند و شال سبز بیندازم بروم نمایش بدهم برگردم؟ چی به من می رسه این وسط؟

یکی دیگه از عناصر ضدانقلاب نیز در بالاترین نوشت: خیلی ها از جمله من صریحا گفتیم که دعوت های هفتگی به تجمع موفق نیست. دوستان مرحمت کرده و بهترین الفاظ مثل مزدور، مشکوک، ساندیس خور و ... را نثارمان کردند. اما خیلی ها عقیده شون بعدا عوض شد و گفتند چنین طرح هایی موفق نیست. به نظر من چنین طرح هایی در برابر جمهوری اسلامی بی فایده است در حالی که هزینه آن بسیار زیاد است.

این شبکه مجازی در عین حال از قول یکی دیگر از کاربران خود نوشت: متاسفانه در جامعه حقیقی که هیچ خبری نیست، در فضای مجازی هم که درگیر بحث شده ایم. مردم هم که انگار نه انگار مشغول خانه تکانی و خرید شب عید هستند. از آن طرف هم خود ما در فضای مجازی به سرگرمی و پورنو بیشتر بها می دهیم. حداکثر می نویسم خاک بر سر ما، فلانی و فلانی را گرفتند و هیچ غلطی نکردیم.

کیسه بوکس تمرینی رژیم شده ایم (خبر ویژه)

پایگاه اینترنتی وابسته به سازمان سیا با اشاره به دو طیف «کودتاهای مخملی» و «انقلاب ها در خاورمیانه»، گروه های اپوزیسیون و ضد انقلاب را مورد شماتت و سرزنش قرار داد.

گویانیوز با بیان اینکه انقلاب های مخملی اوکراین و قرقیزستان در کمتر از یک هفته و بدون رهبر پیروزشد و در مصر و تونس مردم در کمتر از یک ماه پیروز شدند، اپوزیسیون ضد انقلاب را متهم به بی عرضگی می کرد. این در حالی است که ماهیت انقلاب مردم مصر و تونس با کودتاهای مخملی آمریکا در اروپای شرقی و آسیای میانه متفاوت است و ملت ایران نیز خود متولی و نگاهبان انقلاب هستند.

نویسنده گویانیوز می نویسد: به امید خدا! 630 روز از حضور در خیابان گذشت و جنبش سبز انبوهی از رهبران را داشت از جمله موسوی، کروبی، خاتمی، فائزه هاشمی، حسینعلی منتظری، یوسف صانعی، زهرا رهنورد، کدیور، سازگارا، رضا پهلوی، شادی صدر، مریم رجوی، علیرضا نوری زاده، علیرضا رضایی، نیک آهنگ کوثر، داریوش و شهرام همایون، محسن مخملباف، بی بی سی فارسی، صدای آمریکا، پارازیت، رادیو زمانه، رادیو فردا، گویا، جنبش راه سبز، کلمه، راه سبز، راه سبز چمنی، راه سبز مخملی، سبزهای برون مرزی، اتحاد سبز، و... گل سر سبدشون هم فعلاً شده عطاالله مهاجرانی! و نویسنده این مطلب و خودت و داداش و بروبچ رو هم اضافه کن. سلطنت طلب و کمونیست و مجاهد و سکولار و اصلاح طلب و... برو تا آخر(!)

سایت وابسته به سرویس جاسوسی آمریکا در ادامه طعنه خود به محافل اپوزیسیون تأکید کرد: آنها پای اینترنت نشسته اند و جز جر و بحث و لایک زدن و همدیگر را بی منطق توصیف کردن و ترسو خواندن خارج نشین ها کار دیگری بلد نیستند. اپوزیسیون آن قدر شل بازی درآورد که   برنامه های یک خط در میانش تبدیل به مانور آموزشی برای مأموران رژیم شد که انصافاً موفق هم بوده اند و حتی دیگر اجازه شکل گیری هسته اولیه تجمع را هم نمی دهند. اپوزیسیون این همه تلفات داد تا بگه یا حسین، میرحسین؟!

خاطرنشان می شود پیش از این کسانی چون جین شارپ از تئوریسین های سازمان سیا هم مدعی شده بودند مدل های آنها برای کودتای مخملی هیچ عیب و نقصی نداشته و اپوزیسیون درایران بی عرضه بوده که نتوانسته از پس جمهوری اسلامی برآید. طرف آمریکایی ترجیح می دهد متعرض این واقعیت نشود که وقتی ملتی روحیه انقلابی خود را حفظ کرده و پای آرمان های خود تا پای جان ایستاده باشد، طبیعتاً با جنجال در فضای مجازی و ترسیم کاریکاتور جنبش نمی توان کودتای مخملی به راه انداخت.

روابط مخفیانه اسرائیل با عربستان بحرین و امارات از هم می پاشد (خبر ویژه)

یک مقام رژیم صهیونیستی گفت اسرائیل روابط مخفیانه سطح بالایی با کشورهای عربی دستخوش انقلاب داشت و روی کار آمدن اسلامگرایان اتحاد آمریکا، اسرائیل و این کشورها را به خطر خواهد انداخت.

یوسی کوپرواسر مدیرکل وزارت امور راهبردی اسرائیل در گفت وگو با واشنگتن تایمز اظهار داشت: اسرائیل از روابط مخفیانه سطح بالایی با عربستان، امارات و بحرین درباره ایران برخوردار بود و اگر این حکومت ها در پی تحولات اخیر به دست اسلامگرایان بیفتند، اتحاد آنان با اسرائیل و آمریکا به خطر خواهد افتاد.

کوپرواسر که پیش از این ریاست تحقیق و ارزیابی در رسته اطلاعاتی ارتش اسرائیل را برعهده داشته، می افزاید: هیچ فرصتی برای تل آویو وجود ندارد که از صلح با اسلامگرایان تندرو برخوردار شود. آنها همواره موجودیت اسرائیل را رد می کنند و رژیمی می شمارند که باید از بین برود.

وی همچنین گفت: آمریکا می گوید انقلاب در کشورهای منطقه، دموکراتیک و مدرن است. ما هم خواستار چنین چیزی هستیم اما ایران معتقد است چون مخالفانش در حال باخت هستند، پس برنده است.

واشنگتن تایمز می نویسد: اشاره کوپرواسر به ارتباط مخفیانه تل آویو با حکومت هایی نظیر سعودی و بحرین و امارات علیه ایران است.

روزنامه آمریکایی به اوضاع مصر اشاره کرد و نوشت: هر چند ارتش اعلام کرده به معاهده صلح کمپ دیوید وفادار است اما نشانه های مخالف این موضع دیده می شود. نبیل العربی وزیر خارجه جدید مصر، می گوید از تلاش برای محاکمه رهبران اسرائیل به جرم تجاوز در دادگاه های بین المللی حمایت خواهد کرد. ایمن نور یکی از سیاستمداران سکولار مصر نیز ماه گذشته گفت، اگر در سال 2005 برای ریاست جمهوری انتخاب می شد پیمان صلح اسرائیل را مورد بازبینی قرار می داد.

کوپرواسر معتقد است مصری ها با تربیتی که داشته اند، اسرائیل را نامشروع و اشغالگر می خوانند. توده مردم مصر نظریه پذیرش یهودیان در خاورمیانه یا هر نقطه دیگر را مردود می دانند.

همزمان با این اظهارات، «موسسه واشنگتن برای مطالعات خاور نزدیک» به بررسی نگرانی های رژیم صهیونیستی از انقلاب های منطقه پرداخت و نوشت: نگرانی های اسرائیل دراین باره استراتژیک است. اتفاقات مصر و تونس و حتی بحرین و لیبی برای اسرائیل بسیار مهم است و جای نگرانی دارد. مصر پیش از این متحد میانه رو آمریکا و اسرائیل در جهان عرب بود. مصر و اسرائیل در مبارزه با تروریسم و اسلامگرایان همکاری داشته و حتی برنامه های مشترکی را برای مقابله با نفوذ ایران به اجرا گذاشته بودند. رژیم مبارک، به تل آویو برای سرکوب حماس کمک می کرد.

این گزارش حاکی است: نگرانی اسرائیل از این است که اسلامگرایان در دوره انتقالی، غلبه پیدا کنند. اگر چنین اتفاقی در مصر پیش آید، اسرائیل قبل از هر دولت دیگر در معرض لطمه قرار خواهد گرفت. اسرائیلی ها نگرانند که اوضاع اردن نیز به عنوان دیگر متحد تل آویو طوفانی شود.

آل خلیفه که یسقط اما این تصویر فتوشاپ بود! (خبر ویژه)

رژیم آمریکایی بحرین برای سرکوب مردم مسلمان این کشور به حقه های کامپیوتری و فتوشاپ متوسل شد!

رسانه های وابسته به رژیم بحرین با استفاده از روش فتوشاپ، شعارهای درج شده روی پلاکاردهای مردم انقلابی را حذف و شعارهای دیگری را جایگزین کردند تا چنین القا کنند که آنها از ایران دستور می گیرند. به گزارش تابناک، در حالی که روی این پلاکاردها نوشته شده بود «حرکتنا سلمیه و مطالبنا شرعیه» (حرکت ما مسالمت جویانه و مطالبات ما شرعی است)، رسانه های وابسته به خاندان آل خلیفه این شعارها را روی پلاکاردهای فتوشاپ شده جایگزین کرده اند؛ «عاشت ایران و یسقط آل خلیفه» (زنده باد ایران و آل خلیفه سقوط کند) و «لا للعربی الخوان- تحیا تحیا ایران» (نه به برادران عرب، زنده باد زنده باد ایران)

این اقدام مضحک در حالی است که سران بحرین ننگ مزدوری علنی و واگذاری پایگاه نظامی به آمریکا به عنوان دشمن شماره یک ملت ها و اسلام را بر پیشانی دارند. رژیمی چنین سرکوبگر و آمریکایی طبیعی است که منفور ملت مسلمان بحرین اعم از شیعه وسنی باشد همچنان که طبیعی است بحرینی ها ایران را خانه دوم و نقطه امید خود بدانند.

بحرین تا سال 1972میلادی بخشی از خاک ایران بود و در این سال با فشار انگلیس و آمریکا و خیانت رژیم پهلوی و زمامداران فاسدی چون هویدا، از ایران جدا شد تا تبدیل به پایگاهی برای غرب شود.

حالا یکی دیوانگی کرده اما در خروج از افغانستان عجله نکنید! (خبر ویژه)

وزیر دفاع آمریکا از اعضای ناتو خواست شجاعت و صبر داشته باشند و به صورت شتابزده و بی موقع سربازان خود را از افغانستان خارج نکنند. رابرت گیتس این سخنان را در بروکسل و در جمع کشورهای عضو ائتلاف اشغال افغانستان عنوان کرد. سخنان وی واکنش به اقدام عملی کشورهای اروپایی در تخلیه تدریجی افغانستان است.

گیتس گفت: اعضای ناتو شجاعت و صبر داشته باشند و سربازان خود را به شکل بی موقع، شتابزده و ناهماهنگ از افغانستان بیرون نبرند.

او هشدار داد که طالبان قادر است دوباره نیرو بگیرد و ما در ماه های آینده انتظار نبردهای سخت تری را داریم. در حالی که قرار است آمریکا از ماه ژوئیه کاهش سربازان خود در افغانستان را آغاز کند، گیتس گفت: ما دستاوردهای خود و جان های از دست رفته سربازان مان را قربانی یک ژست سیاسی (خروج از افغانستان) نخواهیم کرد. شرکای ما در ائتلاف هم باید همین رویکرد را انتخاب کنند و خروج سربازان خود را با ژنرال پترائوس فرمانده نیروهای ائتلاف در افغانستان هماهنگ کنند.

این اظهارات توام با نگرانی در حالی است که خود گیتس از معترضان به قشون کشی نافرجام علیه افغانستان به شمار می رود و به تازگی تصریح کرده «اگر وزیر دفاع بعدی پیشنهاد جنگ به رئیس جمهور آمریکا بدهد نشانه بیماری مغز وی است و باید آزمایش شود.»

گفتنی است اغلب دولت های عضو ناتو از یک سو تحت فشار شدید افکار عمومی خود قرار دارند و از طرف دیگر حاضر به ادامه پرداخت هزینه های گزاف در افغانستان نیستند. لوموند دیپلماتیک چندی پیش با اشاره به این وضعیت تصریح کرده بود: اوضاع امنیتی در افغانستان رو به وخامت می گذارد و اجماع در نیروهای ائتلاف رنگ باخته است. برخی کشورها مانند هلند در سال 2010 از ائتلاف پا پس کشیدند. برخی دیگر خود را برای ترک آن آماده می سازند. لهستان می خواهد سپاهیانش را از افغانستان فرا خواند. در فرانسه 70% افکار عمومی، «بیشتر» یا «کاملا» با حضور سربازان فرانسوی در افغانستان مخالف است. از سی سال پیش تاکنون این نخستین باری است که اکثریتی بارز با عملیات مهمی در خارج از کشور که دولت به راه انداخته، به مخالفت برخاسته اند.

غرب نمی داند با این اپوزیسیون چه خاکی بر سر خود کند (خبر ویژه)

«دولت های غربی نمی دانند در قبال اپوزیسیون جمهوری اسلامی چه خاکی بر سر کنند. اپوزیسیون هم خواستار حمایت غرب است و هم می ترسد که به غربگرایی متهم شود».

این مطلب را سایت ضدانقلابی ایران گلوبال منتشر کرد و نوشت: اپوزیسیون به آمریکا و غرب انتقاد دارند که چرا به اندازه کافی از مخالفان جمهوری اسلامی حمایت نمی کنند اما سئوال اینجاست که کشورهای خارجی چه باید بکنند تا انتظارات اپوزیسیون برآورده شود. آنها چگونه باید حمایت کنند؟ اگر سکوت کنند به همدستی با رژیم متهم می شوند. اگر بخواهند حمله کنند، بخشی از اپوزیسیون مخالفت می کند. اگر بخواهند حمایت مالی کنند، بعضی ها می گویند وابستگی می آورد. بعضی ها حتی می گویند حمایت لفظی اوباما و کلینتون به ضرر اپوزیسیون است و باعث می شود آنها متهم به جاسوسی و عامل بیگانه بودن بشوند.

ایران گلوبال که سابقه حمایت از حمله رژیم صهیونیستی را هم در کارنامه خود دارد، نوشت: خلاصه اینکه دولت های غربی نمی دانند چه خاکی بر سر خود کنند و چگونه با اپوزیسیون ایرانی کنار بیایند. مشکل این است که احساسات ضدغربی در ایران هنوز قوی است. هنوز هم خیلی ها می گویند دموکراسی و آزادی و حقوق بشر برای غربی ها هیچ ارزشی ندارد و آنها فقط فکر چاپیدن و استثمار هستند و سرنوشت دیگر کشورها برایشان اصلا مهم نیست. با این اوضاع دست غرب برای حمایت بیشتر از اپوزیسیون بسته است. اپوزیسیون باید به این فضا و این بحث ها خاتمه دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد